Thierry Baudet Getrouwd

FVD-voorman Thierry Baudet getrouwd met grote liefde Davide

Gisteren stapten Thierry Baudet (38) en zijn grote liefde Davide Heijmans (26) in het huwelijksbootje. Ze hebben er zelf niets over bekend gemaakt, maar Shownieuws heeft de beelden en ook Twitter loopt vol met foto’s van het huwelijk.

Zoals veel huwelijken, werd ook dat van Thierry en Davide uitgesteld vanwege corona. Ze zouden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar de pandemie gooide roet in het eten. Gisteren was het dan eindelijk zo ver: de tortelduifjes stapten in het huwelijksbootje.

Thierry Baudet getrouwd

Op de beelden is te zien dat het kersvers getrouwde koppel de trouwlocatie verlaat en ze uit worden gezwaaid. Ook is duidelijk te zien dat de verplichte anderhalve meter niet in acht wordt genomen. Shownieuws heeft onder de gasten ook Viruswaarheid-frontman Willem Engel gezien.

Ontmoeting Thierry en Davide

Het stel kent elkaar sinds 2016. Ze leerden elkaar kennen op een congres waar Thierry moest spreken over de inauguratie van Donald Trump en Davide als fotograaf aan het werk was. Thierry zei hier eerder over: “Na drie of vier nachten heb ik het uitgemaakt met het meisje waar ik toen mee was. Maar Davide had nog helemaal geen zin in mij. Dus toen heb ik anderhalf jaar op haar moeten wachten.”

Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen