Ruben Nicolai

Ruben Nicolai vertelt openhartig: ‘Ik dacht dat ik niet goed in relaties was’

Ruben Nicolai zit momenteel beter in zijn vel dan ooit en dat heeft alles te maken met zijn nieuwe liefde; Pauline. ‘Met haar heb ik het heel leuk’, vertelt de presentator.

Het liefdesleven van Ruben ging echter niet altijd over rozen. Elf jaar was hij getrouwd met Laurien, met wie hij twee dochters kreeg. De twee besloten in 2013 uit elkaar te gaan en sindsdien had Ruben nooit meer een serieuze relatie. ‘Ik heb de afgelopen vijf, zes jaar niemand dichtbij laten komen. Ik had wel scharrels en verliefdheden, maar ik liet het expres nooit serieus worden, omdat ik me door mijn scheiding realiseerde dat ik niet zo goed in relaties ben. Daarom ging ik ze uit de weg. Of eigenlijk moet ik zeggen: ik dácht dat ik er niet goed in was’, vertelt Ruben in een interview met Flair.

Tot hij opeens Pauline ontmoette… ‘Maar toen stond ik ineens tegenover Pauline. Dat maakte alles anders. Ik dacht: ik kan nu wéér weglopen, of ik kan kijken wat er gebeurt’, vertelt Ruben. Weekend maakte onlangs de eerste foto’s van de RTL-ster met zijn nieuwe geliefde. ‘Een paar maanden geleden heb ik Pauline ontmoet en met haar heb ik het heel leuk. De afgelopen maanden hebben we een beetje in de luwte kunnen uitvogelen wat we voor elkaar voelen. Daar ben ik heel blij mee. Het is fijn om elkaar in een soort rust goed te leren kennen’, vertelt hij nu over zijn nieuwe vlam.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

ZIEN: Sylvie Meis en Niclas Castello zetten volgende stap in relatie
Johnny de Mol en Anouk zaten in quarantaine met haar ex
ZIEN: Frank Sanders verkast naar luxe penthouse

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen