Romy Monteiro

Romy Monteiro openhartig over verleiding: ‘Dat moet je dan ontdekken’

Romy Monteiro is nog altijd gelukkig met haar Jasper. Toch sluit de musicalster niet uit dat ze iemand anders zou kunnen tegenkomen die in haar gedachten blijft hangen.

Romy Monteiro en haar vriend Jasper Suyk maakten vorig jaar mei bekend een koppel te zijn. De brunette is nog altijd dolgelukkig met haar fotograaf. ‘Een paar jaar geleden liet ik op social media alleen een perfecte gepolijste versie van mezelf zien, maar sinds ik Jasper heb ontmoet denk ik: ik wil gewoon echt alles laten zien van mezelf, want dat wordt blijkbaar goed ontvangen. En hoe leuk is het om lekker jezelf te zijn, overal waar je bent’, vertelt Romy.

Andere mannen

Naar andere mannen kijkt de zangeres niet. En áls er een keer een leuke man op haar pad komt, dan weet ze daar prima mee om te gaan. Romy legt uit: ‘Ik ben in andere relaties wel eens iemand tegengekomen van wie ik dacht: het kan nu niet, maar óóit in het leven… Maar nu heb ik Jasper, en gaat het niet meer gebeuren.’ Wat als Romy toch iemand zou tegenkomen die niet meer uit haar gedachten zou gaan? ‘Nou, ik heb geen open relatie met Jasper en daar moet ik ook niet aan denken, maar we zijn wel open en eerlijk in communicatie. Dus als er iemand zou zijn die continu in mijn hoofd zit, dan zou ik denk ik tegen Jasper zeggen: ’Luister, ik moet de hele tijd aan diegene denken, vind je het goed als ik gewoon één keer een kopje koffie ga doen om te kijken wat het is’.

Ontdekken

Pas dan kun je beslissen of het een fantasie is die weg moet, of dat het echt iets is wat in het hart zit, vindt Romy. ‘Je geeft niet zomaar je relatie op. Zoiets moet je wel uittesten, en beter eerlijk zijn dan dat je dat stiekem doet, toch? Dat moet je dan toch ontdekken, voordat je bijvoorbeeld vreemdgaat’, aldus de musicalster. Het zou ook anders kunnen gaan: ‘Stel dat Jasper over tien jaar tegen me zegt: ‘Ik fotografeer nu een model, daar heb ik zó’n aantrekkingskracht mee’, dan heb ik liever dat hij dat tegen mij zegt.’

LEES OOK:

BABYFOTO: AJACIED DAVID NERES DEELT PRACHTIG NIEUWS!

ZIEN: JUVAT WESTENDORP NEEMT AFSCHEID VAN LANGE LOKKEN

MARK RUTTE VOOR HET EERST OVER OVERLIJDEN MOEDER: ‘HEFTIGE WEKEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen