Rolf Sanchez

Rolf Sanchez: ‘De waarheid over relatie met OG3NE-zangeres’

Rolf Sanchez ligt onder vuur vanwege uitspraken die hij deed over één van de meiden van OG3NE. Hij beweerde dat hij met een van de zusjes naar bed was geweest en men begreep dat dit tijdens het Songfestival had plaatsgevonden. Zijn uitlating werd niet chic gevonden, want in die tijd hadden alle OG3NE-dames een vriend... De zanger baalt er erg van en vertelt hoe het echt in elkaar zit.

Rolf Sanchez deed onlangs een boekje open over zijn kennelijk roerige privéleven. ‘Ja, ik ben weleens met een BN’er naar bed geweest’, zei de zanger in MTV Sit Down op YouTube. ‘Ze heeft meegedaan aan het Songfestival en ze zijn meerstemmig’, vervolgde hij, waardoor duidelijk werd dat het om een van de meiden van OG3NE ging. Om wie liet hij in het midden, maar Rolf zei wel dat hij Amy ‘de knapste van de drie’ vond. De zanger kwam door zijn uitspraken onder vuur te liggen, want hiermee zou hij hebben onthuld dat Amy was vreemdgegaan. Er werd namelijk aangenomen dat het ten tijde van het Songfestival was gebeurd en toen had zij een vriend. Collega’s vonden de uitspraken van Rolf dan ook ‘niet chic’.

Daterelatie

Als Weekend hem spreekt, blijkt dat de zanger erg baalt van de ontstane commotie. ‘Ik heb het helemaal niet zo bedoeld’, zegt Rolf. ‘Het is een beetje uit zijn verband getrokken. Ik heb een paar maanden een leuke daterelatie gehad met een van hen. Maar toen had zij geen vriend, want het is al heel lang geleden. Het was helemaal niet tijdens het Songfestival.’

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Gordon geeft duidelijkheid over relatiestatus

Dit is de nieuwe (bekende) liefde van Emma Heesters

ZIEN: dochter Marco en Leontine Borsato maakt bijzonder statement