Remy Bonjasky

Remy Bonjasky onthult: ‘De trouwdatum is geprikt’

Remy Bonjasky vroeg twee jaar geleden Renate, de moeder van zijn derde kind, ten huwelijk. Daarna werd het stil. Nu hebben de vechtsportkampioen en zijn verloofde eindelijk een datum geprikt en kijken zij uit naar hun grote dag.

Het was op Curaçao dat Remy Bonjasky eind 2017 op de knieën ging voor zijn vriendin Renate. Ze weet het nog als de dag van gisteren. ‘Hij heeft mij heel romantisch ten huwelijk gevraagd’, vertelt ze. ‘Bij een mooi restaurantje vertelde hij me een heel verhaal waarom ik zo speciaal voor hem ben, en toen ging hij op zijn knieën.’ Vervolgens bleef het twee jaar stil, maar nu heeft de voormalige vechtsportkampioen, die inmiddels als analist voor Veronica werkt, nieuws. ‘Volgend jaar gaan we trouwen’, vertelt hij. ‘Het huwelijk staat gepland, alles is in kannen en kruiken. Of het in het binnen- of buitenland is zeg ik nog niet, en ook de datum hou ik nog even voor onszelf, maar het wordt mooi.’

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. ‘En ik ben bezig met het uitkiezen van de jurk. Het belangrijkst vind ik dat hij mooi is en mij goed staat’, vertelt Renate. Waarom het zo lang geduurd heeft voor er een datum werd geprikt? ‘We waren gewoon druk met van alles, daarom hebben we het vooruitgeschoven. Maar de liefde is niet veranderd en als het in 2020 gebeurt is dat prima’, aldus Remy.

Lees ook:

Lucille Werner deelt emotioneel bericht: ‘Wie zou ik zijn zonder jou?’

Monique en André nemen afscheid van oma Corrie

Openhartige Wendy van Dijk: ‘Ik heb alle veiligheid achtergelaten’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen