Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld weet het zeker: ‘Met Julia wil ik trouwen’

Na een verschrikkelijk jaar wil Raymond van Barneveld vooral vooruitkijken. Samen met zijn 18 jaar jongere vriendin Julia, die hij ontmoette via Instagram, wil hij van het leven genieten, en zélfs trouwen.

Raymond van Barneveld is alweer een jaar gelukkig met zijn grote liefde Julia, met wie hij sinds november vorig jaar samen is. In maart maakte Nederland kennis met zijn nieuwe vriendin, toen een video van de twee in een lobby van een hotel uitlekte. Raymond zat op dat moment nog volop in de scheiding met zijn vrouw Silvia, waarmee hij officieel nog niet gescheiden is. ‘Ik denk dat het dit voorjaar wel gaat gebeuren. De onderhandelingen lopen en er zijn afspraken gemaakt waar we ons aan hebben te houden. Sindsdien is het contact super’, vertelt Raymond aan Weekend. ‘Kijk, je zit hier natuurlijk niet op te wachten. Ik heb dit ook niet zo gewild, het is op mijn pad gekomen.’ Hij vindt het dan ook geen probleem om zijn geld te delen met Silvia. ‘We hadden niks toen we begonnen, en zij heeft gewoon recht op de helft. We hebben daar helemaal geen rechtszaak voor nodig, zij krijgt wat haar toekomt’, aldus de darter.

Raymond en Julia zijn inmiddels klaar voor een volgende stap in hun relatie. De twee willen gaan samenwonen in Nederland. ‘Ergens volgend jaar. Natuurlijk vind ik het eng, want het is een heel nieuw land en ik spreek helaas nog geen Nederlands. Ik leer het nu echter langzaam, en dat zal het ook makkelijker maken’, vertelt Julia. Toch heeft ze zin om haar leven hier voort te zetten: ‘Ik heb Raymond’s zus, vader, moeder en zijn dochter Patty ontmoet, ze waren allemaal erg aardig tegen me.’ De darter en zijn vriendin denken zelfs aan een nóg grotere stap. Op de vraag of hij nog een keer wil trouwen antwoordt Raymond: ‘Natuurlijk! Julia is de vrouw van mijn leven, zéker.’

Ook interessant:

Is Sylvie’s verloving één grote stunt?

Pleuni Touw (81): ‘Ik ben heel ziek geweest’

Bas Muijs onthult: ‘Sabine en ik zijn getrouwd!’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen