Rachel Hazes

Rachel Hazes ‘stapel’ op Klaas Otto: ‘Het is een hele lieve man’

Het is dik aan tussen Rachel Hazes (52) en No Surrender-oprichter Klaas Otto, vertelt ze glunderend op het Youtube-kanaal van Andries Jelle de Jong. Rachel nam voor het interview met Andries, die overigens ooit meedeed aan realityshow Big Brother, haar vlam mee.

Klaas (55) en Rachel kennen elkaar al jaren maar pas recentelijk sloeg de vonk over. “Wij hebben nu een relatie”, bevestigt ze dolgelukkig. Klaas vroeg Rachel verkering en sindsdien steekt het kersverse stel hun liefde ook op social media niet onder stoelen of banken. Waarom ze zo “stapel” is op Klaas? “Hij is een heel leuke man. Heel lieve man. Ik ben echt trots op hem.” En Klaas is ook erg trots op Rachel, zegt hij op zijn beurt. “Mensen die Rach niet kennen: zij werkt zo hard, dat is ongekend. Zij ís gewoon Hazes.” 

‘Zie het toch een beetje als verraad’

Maar, benadrukt Rachel, ze vond het niet makkelijk om weer een nieuwe liefde in haar hart sluiten. “Op de één of andere manier – als ik de hele dag met André bezig ben – vind ik het heel moeilijk om een man in mijn leven toe te laten. Ik zie dat dan toch een beetje als verraad.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen