Opvallend: Gaat André Hazes alsnog op zijn knieën voor Monique?

Het lijkt erop dat André Hazes niets liever wil dan zijn relatie met Monique redden. Sterker nog; wil de zanger zelfs op zijn knieën gaan?

De liefde tussen André Hazes en zijn Monique blijft de gemoederen ook deze zomer flink bezighouden. In showbizzkringen wordt al maanden gespeculeerd over een mogelijke liefdesbreuk tussen de twee. Onlangs kwam zelfs het nieuws naar buiten dat André een affaire zou hebben met Nikkie Plessen. De modeontwerpster en de zanger zouden meermaals zoenend zijn gespot tijdens het uitgaan in Amsterdam. Toen André even later in RTL Boulevard gevraagd werd naar zijn relatie met Monique, antwoordde hij: ‘Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat.’

Dat André nog altijd stapelgek is op zijn Monique, blijkt wel uit zijn Instastory’s. Bij een kiekje van Friends-koppel Monica en Chandler, die elkaar net het jawoord hebben gegeven, schrijft de zanger: ‘Misschien op een dag’. Gevolgd door: ‘Je trouwt niet met iemand waar je mee kan leven, maar juist met iemand met wie je niet zonder kán leven.’ Zou er een verloving in de lucht hangen?

Lees ook:

André Hazes reageert op relatiegeruchten

Woonwagen schoonvader André Hazes volledig afgebrand

Lief: André Hazes verrast zoontje op Schiphol

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen