Arne Toonen

Ondanks nieuwe relatie: Arne Toonen laat tatoeage Birgit Schuurman staan

Birgit Schuurman en Arne Toonen kondigden een klein jaar geleden aan te gaan scheiden. Birgit vond al snel een nieuwe liefde, en naar nu blijkt Arne ook. Toch wil de filmregisseur zijn tatoeage, die hij ooit voor Birgit liet zetten, niet weghalen.

Na ieder filmproject gaat regisseur Arne Toonen naar de tattooshop om een bijpassende tatoeage te laten zetten. De filmregisseur heeft inmiddels 25 tatoeages. De meest recente heeft alles te maken met Arne’s laatste film en de tv-serie Baantjer, Het Begin. ‘Daarvoor heb ik een hand laten zetten die een molotovcocktail gooit, met de vlag van Amsterdam erachter’, vertelt Arne aan Weekend.

Zijn eerste tatoeage nam Arne zo’n vijftien jaar geleden. ‘Die was voor Birgit, een hart met de naam Birgit erin, hij staat op de binnenkant van mijn pols.’ Arne trouwde in 2008 met Birgit Schuurman, met wie hij Chico kreeg, maar vorig jaar liep het huwelijk op de klippen. Veel sterren kiezen er voor om na een scheiding de naam van hun ex weg te laten laseren of er een andere tatoeage overheen te laten plaatsen. Arne Toonen is niet van plan hun voorbeeld te volgen. ‘De tatoeage van Birgit hoeft er niet af. Onze relatie is toch vijftien jaar van mijn leven en ze is de moeder van mijn kind, dus die laat ik zitten.’

De 42-jarige Birgit, te zien in de serie Meisje Van Plezier, vond na de scheiding van Arne verrassend snel een nieuwe liefde. Een maand erna had ze al iets met de negen jaar jongere personal trainer Sander van Haarlem. De snelheid waarmee ze met Sander op de proppen kwam, leidde tot geruchten dat hij de oorzaak van de scheiding was. Voor het eerst reageert Arne daarop: ‘Dat was niet de oorzaak van de breuk. Het was gewoon klaar en we zijn op heel goede voet uit elkaar gegaan.’ Arne heeft inmiddels een relatie met de negentien jaar jongere Yasmin Karssing, bekend van Temptation Island VIPS. De twee ontmoetten elkaar op de set van Baantjer.

Arne Toonen

Foto: ANP

Ook interessant:

Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’

ZIEN: Het nieuwe ‘optrekje’ van Nance Coolen

Wesley Sneijder richt zijn pijlen nu op Nikkie Plessen

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen