Niek van der Bruggen

Niek van der Bruggen weer vrijgezel

Even leek het liefdesgeluk Niek van der Bruggen weer toe te lachen. Bijna twee jaar na de relatiebreuk met Froukje de Both was hij weer aan de vrouw met het veertien jaar jongere model Silke. Die relatie is een maand later echter alweer ten einde.

Twee maanden geleden kon Weekend onthullen dat Niek van der Bruggen (37) voor de charmes van het Brabantse model Silke Hajunga (23) was gevallen. ‘Soms weet je ’t gewoon. Het was voor ons beiden liefde op het eerste gezicht, het klikte direct’, vertelde Niek aan Weekend. Aan dat liefdesgeluk is alweer een eind gekomen… Niek: ‘Dat klopt, ik ben weer vrijgezel. Helaas was onze relatie toch niet voor de lange duur.’

Vrienden

De twee gaan nu allebei weer hun eigen weg. ‘Ik merk dat ik het prima vind dat we beiden weer gewoon onze eigen dingen doen. We zijn nog steeds vrienden en heel erg oké met elkaar. De oorzaak van de breuk is niet heel spannend. We hebben het lang superleuk samen gehad, maar naarmate we elkaar beter leerden kennen, merkten we dat we beter als vrienden kunnen doorgaan dan als geliefden. Dat heb je weleens, kan gebeuren’, aldus Niek.

Het hele verhaal staat deze week in Weekend.

LEES OOK:

ZIEN: ROXEANNE VERRAST ZOONTJE OP ZIJN TWEEDE VERJAARDAG

ONTHULLEND: DÍT IS HET NIET EERDER ONTDEKTE GEHEIM VAN EDGAR DAVIDS!

WENDY VAN DIJK LEGT BESLAG OP HUIS VOORMALIG ZAKENPARTNER ROBBERT BOEKEMA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen