Mattie Valk

Mattie Valk dolgelukkig met zijn grote liefde

Mattie Valk (36) is na 1,5 jaar nog altijd stapelverliefd op zijn vriendin Jamy. ‘Dat verliefde gevoel waarvan mensen zeggen dat het hooguit een jaartje duurt, heb ik nog steeds’, bekent de radio-dj.

Mattie en Jamy hebben elkaar via gezamenlijke vrienden uit Rotterdam leren kennen en het was gelijk raak. ‘Jamy maakt een stofje bij me aan waar ik blij van word. We kunnen enorm lachen, er is altijd wat aan de hand, waardoor het nooit saai wordt’, vertelt Mattie in Beau Monde. Zijn vriendin is dan ook de belangrijkste vrouw in zijn leven. ‘Ik vind het moeilijk om mijn moeder tekort te doen, zij is een goede tweede, maar mijn grootste liefde is mijn vriendin Jamy’, aldus de radio-dj.

Mattie had eerder een relatie met Kirsten. Dat liep op de klippen toen bekend werd dat de tweeling van wie Kirsten net was bevallen, niet van hem bleek te zijn. Aan scharrelen deed Mattie daarna nauwelijks. ‘Volgens mij is er zonder liefde geen lust. Dat klinkt heel suf, en er zullen vast mannen zijn die er anders instaan, maar voor mij werkt dat niet’, legt hij uit. ‘Ik moet iets voelen voor iemand, anders vind ik het gewoon niet interessant. Onenightstands zijn daarom niets voor mij. Ik heb weinig verhalen daarover.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen