Bibian Mentel en partner Edwin Spee

Man Bibian Mentel heeft nieuwe liefde: ‘Mijn hart durft weer te lachen’

Wat Bibian Mentel zo graag wilde, maar waar haar man Edwin Spee naar eigen zeggen nooit in geloofde, is gebeurd: Edwin is na het overlijden van zijn lieftallige vrouw weer gelukkig in de liefde.

Op Instagram deelt hij dit mooie nieuws, met een lach en een traan.

Vertrouwd

‘Uit het niets liep Mandy enkele weken geleden mijn leven binnen’, schrijft Edwin. ‘Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd en het lijkt nog steeds alsof ze door jou is gestuurd. Niet alleen ik maar ook Bella, Laila en Julian hadden direct een klik.’ Edwin wil benadrukken dat ze Bibian nooit zal vervangen. ‘Maar mijn hart durft weer te lachen.’

Dubbel

Ook Edwins dochters, Bibians moeder, zoon en vriendinnen zijn heel blij voor Edwin. ‘En toch voelt het soms dubbel. Ik weet dat ik jou niet blijer kan maken maar toch schrijf ik dit stukje met een lach en een traan. Ik ga verder lieve schat, ik mis je verschrikkelijk maar ik geniet van het leven. Ik ga verder maar neem jou voor altijd met me mee. Ik hou van jou je zou Mandy echt heel leuk vinden, ik hoop dat we heel lang met z’n drieën zullen zijn!’ Onder de post schrijft Julian, de zoon van Bibian: ‘Superblij voor jullie en dit is wat mama wilde’, gevolgd door drie hartjes.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen