Monique

Krijgt Monique Westenberg een teken van boven?

Monique Westenberg deelt op Instagram een wel heel bijzonder moment met haar volgers. Op de dag dat haar overleden viervoeter Dunya jarig zou zijn, krijgt ze een bijzonder teken.

Vorig jaar mei overleed haar geliefde viervoeter Dunya, die voor altijd een speciaal plekje in haar hart heeft. Dunya zou vandaag, op 12-12, jarig zijn. Op Instagram deelt Monique eerst een foto van haar viervoeter, met daarbij de tekst: ‘Happy Doenie-day’. Niet veel later deelt de blondine ook een screenshot van haar telefoon, waarop te zien is dat het 12 over 12 is, op 12 december. Monique weet het zeker: ‘Tekentje van Doenie’

Op de achtergrond van Monique’s telefoon is haar oma te zien. Oma Corrie overleed onlangs op 88-jarige leeftijd. De twee hadden een bijzondere band. ‘Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze ‘moeder’. Ons alles! Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken’, schreef Monique bij een prachtige foto van haar oma.

Lees ook:

Mick Harren ruikt zijn kans: ‘Monique is leuk voor mij’

Rachel Hazes openhartig over bekoelde band met Roxeanne

Georgina Verbaan zoenend gespot met vrouw

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen