Kimberley Klaver

Kimberley Klaver volgde therapie om huidige vriend uit haar hoofd te krijgen

Kimberley Klaver is al een aantal jaar samen met haar vriend Michel van den Bergh en samen hebben ze twee kinderen. Maar op een relatie met hem zat de actrice in eerste instantie helemaal niet te wachten. “Ik wilde dat niet: ik ben in mijn eentje op reis gegaan, heb therapieën gevolgd om hem uit mijn hoofd te krijgen”, vertelt Klaver in De Telegraaf-bijlage Vrouw.

Dat ze verliefd zou worden op een man met al drie kleine kinderen had ze nooit verwacht. Bovendien zat ze zelf nog in een scheiding en wilde ze eerst een tijdje alleen zijn. “Maar we werden steeds weer op elkaars pad gesmeten”, zegt de 36-jarige actrice. “Ik probeerde aan Michel te ontsnappen door niet meer op de plekken te komen waar we elkaar altijd tegenkwamen. Maar zelfs als ik door een heel ander deel van Amsterdam fietste, zag ik hem daar opeens. En meerdere keren, hè.”

Overleden vaders ‘hebben dit zitten bekokstoven’

Na een tijdje gaf ze zich toch maar over aan haar verliefdheid. “Onze beide vaders zijn overleden en we zeggen altijd gekscherend: ‘Die hebben dat samen zitten bekokstoven’. Uiteindelijk dacht ik: dan gaan we er maar voor.”

Kimberley, die onder anderen te zien was in SpangaS op Survival en Vechtershart, kreeg in maart haar tweede kindje samen met Michel. In mei 2021 maakten ze hun verloving bekend. Ze zijn sinds 2018 samen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen