Katja Schuurman Liefdesverdriet

Katja Schuurman emotioneel op Instagram: ‘Kotsen van liefdesverdriet’

Waar de meeste BN’ers je tijdlijn op Instagram de dagen na Oud & Nieuw versierden met gezellige kiekjes, deed Katja Schuurman (46) het tegenovergestelde. De emotionele Katja deelt onder het mom ‘omdat je alles moet delen op Insta’ dat ze door haar liefdesverdriet en verkoudheid helemaal niet lekker in haar vel zit.

Ze deelt een foto waarop ze stomend boven een kom heet water zit met betraande ogen. Daarbij schrijft ze: “Ik zeg altijd: ‘Een goed begin is het halve werk’. Dus ik ben enorm nieuwsgierig naar de rest van het jaar. Nu snotverkouden neus stomend trachten te ontploppen, liefdesverdriet wegpuffen en kotsen, realiteit proberen te omarmen en dan toch maar weer heel kinderachtig boos worden.” Ze vervolgt: “Een huilende baby boven en al die dingen die ik leuk vind, zoals de spa, het theater, de bios, uiteten: het kan allemaal niet!”.

Tekst gaat verder onder post

Katja over liefdesverdriet

Ze schrijft: “Ja, ik dacht, ik zeg het toch maar. Het is een enorme domper natuurlijk, maar voordat jullie je verheugen op allerlei dingen die er voorlopig even niet in zitten, dacht ik, ik moet toch gewoon eerlijk zijn.”

Katja en Freek uit elkaar

Eind november kwam het nieuws naar buiten dat Katja Schuurman en haar toenmalige liefje Freek van Noortwijk uit elkaar gingen als geliefden. De twee kregen in augustus 2020 een baby, Coco. In de post waarin Katja vertelde dat het stel uit elkaar gaat, schreef ze: “Ik vind het heel erg verdrietig nu twee dochters te hebben van wie de vaders niet in hetzelfde huis wonen als zij.” Eerder kreeg ze namelijk al haar dochter Sammie, samen met acteur Thijs Römer.

Reacties op post

Op de emotionele Instagram post krijgt Katja veel reacties. Faya Lourens reageert met veel hartjes en Soundos el Ahmadi schrijft: ‘Beterschap! Komt allemaal goed schatje.’ Ook Froukje de Both reageert: ‘Sterkte en liefs Katja.’

Bron: Instagram | Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen