Jeroen Pauw

Jeroen Pauw openhartig over trouwen: ‘Het is geen dichte deur’

Jeroen Pauw is inmiddels alweer zo'n drie jaar gelukkig met zijn vriendin Zoé Goddijn. En dat terwijl hij in een aantal interviews bekende moeite te hebben met lange relaties. 'Voorlopig gaat het goed en is het hartstikke leuk en gezellig samen', aldus de presentator.

In het verleden deed Jeroen Pauw de uitspraak dat hij met meer dan tweehonderd vrouwen het bed had gedeeld. Tot zijn bekende exen behoren onder anderen Daphne Bunskoek, Manuëla Kemp, Loretta Schrijver en Sophie Hilbrand, maar een heel lange relatie heeft hij nooit gehad. In het programma Vijf Jaar Later legde Jeroen uit dat zijn moeilijke jeugd daar debet aan is. ‘Ik ben uit het gezin ontsnapt toen ik een jaar of zeventien was, met de gedachte: dit is allemaal wat ik niet wil. Daar hoort ook een relatie aangaan bij, en kinderen. En als ik het ene niet kan, moet ik het andere niet willen’, aldus de presentator. Met Zoé gaat de womanizer inmiddels toch alweer zo’n drie jaar. ‘We kennen elkaar goed en vinden het fijn om bij elkaar te zijn. Wat moet je er verder nog over zeggen?’, aldus Jeroen.

Of het op een dag tot een huwelijk kan komen? ‘Ik ben al heel lang niet getrouwd en ik vind het helemaal niet lastig om dat nog een tijdje zo te houden’, vertelt de presentator. Daarmee lijkt hij niet uit te willen sluiten dat het voor de toekomst misschien anders ligt en dat de deur op een kiertje staat. Jeroen: ‘Het is geen dichte deur, maar ook geen open deur. Er is geen deur op dit moment. Maar of ’t zou kunnen? Theoretisch kan alles natuurlijk.’

Lees ook:

Jeroen Pauw gaat Eva Jinek missen

DI-RECT’s Spike gaat trouwen

Sylvie Meis (41) wil graag nog een keer trouwen

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen