Gert Verhulst

Gert Verhulst: ‘Voor mij geen escapades meer’

Gert Verhulst trouwde dit jaar na een relatie van tien jaar met zijn vriendin Ellen Callebaut. Volgens de gelukkige Gert staat het prille huwelijk met Ellen op een stevig fundament. Van de versierder in hem is weinig overgebleven. 'Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer.'

Het liefdesleven van het 51-jarige baasje van Samson was vaak voorpaginanieuws. Zo had hij een relatie met de roodharige K3-zangeres Karen Damen en viel hij in 2012 als een blok voor de Nederlandse Josje Huisman, die destijds ook in K3 zat. De kortstondige affaire met Josje leidde bijna tot een definitieve breuk met Ellen, met wie hij toen zo’n drie jaar samen was.

De tijd waarin het privéleven van Gert het nieuws haalde heeft hij inmiddels achter zich gelaten. ‘Ik geniet van mijn twee volwassen kinderen en vrouw. Voor mij is het gezinsleven belangrijk. Voor mij geen andere vrouwen meer in mijn leven. Als je nu vraagt: ‘Hoe gaat het privé?’, dan kan ik kort zijn: heel goed’, aldus de Studio 100-baas aan de Telegraaf.

Lees ook:

Rafael van der Vaart niet blij met moeders uithaal naar Sylvie Meis

Ex-man Rob Verlinden ernstig ziek

Susan Visser als jong meisje aangerand: ‘Niemand deed iets’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen