Gerard Cox

Gerard Cox over liefdesleven: ‘Af en toe gebeurt er nog wel iets gezelligs hoor’

Hoewel Gerard Cox zich niet zo bezighoudt met de dood, heeft de 79-jarige zanger zijn afscheid al wel geregeld. 'Ik ga niet eindigen als een plant', aldus Gerard. Ook vertelt hij openhartig over zijn liefdesleven.

Gerard Cox wordt in maart 80 jaar, hoewel hij in zijn hoofd geen 80 is. ‘Ik voel me van tijd tot tijd zelfs nog jong, zal ik maar zeggen’, aldus Gerard, die iedere dag de krant goed leest, het nieuws op de televisie volgt, regelmatig boeken leest en af en toe naar een goede film gaat. Ook lichamelijk voelt hij zich nog hartstikke fit: ‘Ik heb geluk – ik klop het meteen af. Ik ben gezond. Ik heb geen last van ongemakken.’ Hoewel hij zich nog jong van geest voelt, heeft Gerard zijn afscheid al wel geregeld. ‘Kijk, het ergste is als je wat gaat mankeren, en zéker als dat geestelijk is. Dat laat ik mij niet gebeuren. Ik ga niet dood als een plant in een hoek van een bejaardentehuis, dát gaat niet gebeuren’, vertelt hij.

Gerard Cox is inmiddels al heel wat jaren vrijgezel, iets wat hem zelf soms ook verbaasd. Op de vraag waarom hij nog steeds alleen is, antwoordt hij: ‘Ja, dat is héél gek, dat weet ik ook niet. Maar het is ook niet meer zo’n punt hè? Dat is nou wel iets waarvan je, als je oud wordt, denkt: al dat gedoe… Daar moet je echt jong voor zijn.’ Voor hem hoeft het dan ook niet meer zo nodig. ‘Ik ben nu zo verschrikkelijk vrijgezel. Ik woon alleen in the middle of nowhere met mijn hond, en dat bevalt mij uitstekend. Af en toe gebeurt er nog wel iets gezelligs hoor…’, besluit hij.

Ook interessant:

Monique Rosier openhartig over breuk met Sander de Heer: ‘Ik heb de scheiding aangevraagd’

Zien: In dít huis gaan Ferri Somogyi en zijn gezinnetje wonen

Onthullend: ‘Hanna Verboom in het diepste geheim getrouwd’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen