Gaby Blaaser

Gaby Blaaser over haar onvergetelijke date: ‘Het was een sprookje’

Actrice en influencer Gaby Blaaser is gestrikt voor de eerste Nederlandse versie van het populaire Amerikaanse datingprogramma The Bachelorette. De serie is vanaf 20 mei te zien op Videoland. Dat heeft RTL donderdag bekendgemaakt.

“Het aftellen kan nu eindelijk beginnen”, reageert Gaby. Ze is blij dat straks iedereen kan zien hoe het avontuur voor haar heeft uitgepakt. “Deze bijzondere vorm van ‘daten’ heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen; de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates… het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven!”

Rick Brandsteder

De Bachelorette is sinds 2003 in elf landen te zien. Naast Amerika zijn er ook versies in Australië, Canada, Finland, Duitsland, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Roemenië, Zweden en Zwitserland. De Nederlandse versie wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder. Hij begeleidt Gaby tijdens de bekende ‘rozenceremonie’, het moment dat er iedere aflevering een kandidaat afvalt.

In het verleden zijn er wel verschillende seizoenen gemaakt van The Bachelor in Nederland. Het laatste seizoen werd in 2017 uitgezonden op Net5.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes!

Lees ook
Gaby Blaaser wil op cover kersteditie Playboy
ZIEN: Giel Beelen viert Valentijnsdag met vriendin van First Dates

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen