Frank Sanders

Frank Sanders staat open voor nieuwe liefde

Frank Sanders zei na de dood van Jos Brink nooit meer verliefd te willen worden, maar inmiddels denkt hij daar anders over.

‘Ik heb geen zin meer in die onrust. Mijn vrijheid geef ik niet op. Ik wil niet meer helemaal in iemand opgaan’, zei Frank Sanders een paar jaar na het overlijden van zijn partner Jos Brink. Ook op dat vlak blijkt de tijd echter alle wonden te helen, want inmiddels denkt de musical-ster er anders over. ‘Ik sta weer open voor een relatie, maar ik moet de liefde dan wel tegenkomen’, vertelt hij aan Weekend.

Eisenpakket

‘Als die zich zou aandienen, zou ik daar niet moeilijk over doen, maar vooralsnog is dat niet gebeurd. Maar als ik al iemand tegen zou komen, dan zou ik daar niet weer mee gaan samenwonen. Dat ben ik echt ontwend na dertien jaar’, aldus Frank. De cabaretier heeft wel een flink eisenpakket. ‘Hij moet talent hebben en onafhankelijk, knap en ondernemend zijn, dus ik heb best wat noten op mijn zang.’

Gezellige partner

‘Ik zou ook niet willen dat het iemand is die voortdurend vraagt: ’Waar ga je naartoe? Hoe laat kom je thuis? Wat ga je doen? Moet die sok hier blijven liggen?’ Ik ben eraan gewend geraakt om mijn eigen gang te gaan, maar een gezellige partner voor de weekenden of om doordeweeks een bioscoopje mee te pakken zou ik best oké vinden’, besluit hij.

LEES OOK:

RENÉ VAN DER GIJP GAAT VOLGENDE MAAND TROUWEN

ANDRÉ HAZES: ‘DEZE MAN IS ALS EEN VADER VOOR MIJ’

ZIEN: HET LUXE ONDERKOMEN VAN ISA HOES

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen