Dave Roelvink

Ex Dave Roelvink waagt zich aan een blind date

Sinds de breuk met Dave Roelvink in oktober 2019, is er nog geen nieuwe liefde op het pad van Julia Mekkes gekomen. De advocate en influencer staat er wel open voor en laat vandaag weten dat ze meedoet aan First Dates.

Julia is nu ruim een jaar vrijgezel en verlangt weer naar een partner. Daarom heeft ze ‘ja’ gezegd’ tegen de programmamakers van First Dates: ‘Yessss, ook ik mag nu (eindelijk) bekend maken dat ik heb meegedaan aan First Dates Specials’, schrijft ze op Instagram. ‘Wat een ervaring was dit, ben je benieuwd wie er naast mij zit? Aanstaande zondag 22 november om 20.20 uur is onze date te zien op NPO 3…’

Dave Roelvink is sinds afgelopen zomer weer gelukkig in de liefde. Oude liefde roest niet, zo blijkt, want hij is samen met Jazzlyn, zijn jeugdliefde. ‘Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten’, vertelde Dave destijds aan RTL Boulevard.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen