Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen klaar voor nieuwe man

Presentatrice Ellemieke Vermolen is na haar scheiding van chefkok Sergio Herman (51) klaar voor een nieuwe relatie. “Op een gegeven moment ben je gewoon weer toe aan een leuk iemand in je leven”, zegt het 45-jarige ex-model in Ruud de Wild’s podcast 30 MINUTEN RAUW.

Ellemieke had voor Sergio, met wie ze twaalf jaar getrouwd was, een tijdje een relatie met zanger Jan Smit. Of, een relatie... “Dat is nooit echt een relatie geweest”, zegt ze tegen de Radio 2-dj. “Dat was drie maanden verliefdheid en yolo, noem ik dat. Het was ontzettend gezellig samen. Niets ten nadele van Jan, een topgast, maar een relatie kan je dat niet noemen.”

Haar ex-man Sergio is inmiddels alweer een tijdje gelukkig met het Vlaamse model en ondernemer Chanel Joppart (30). Ellemieke “is blij dat hij weer gelukkig is met iemand”. Ouwe-jongens-krentenbrood zijn Ellemieke en Sergio na de scheiding nog niet, maar ze doen allebei enorm hun best. “Ik word ook weer gelukkig, dat weet ik ook”, zegt ze resoluut.

Dood van zoontje ‘allebei op eigen manier verwerkt’

De dood van hun zoontje Josha, die in 2018 vlak voor zijn geboorte stierf, speelde geen rol in het stuklopen van het huwelijk, legt Ellemieke uit. “We hebben het wel alle twee op onze eigen manier verwerkt, waardoor we natuurlijk wel een stukje uit elkaar zijn gegroeid. Maar daarna zijn we ook wel weer naar elkaar toe gegroeid.”