Douwe Bob

Douwe Bob deelt foto met zijn vriendin

Douwe Bob en Anouk van Schaik lijken na meerdere keren een punt achter hun relatie te hebben gezet toch weer helemaal gelukkig met elkaar. Op Instagram deelt de zanger nu een foto met zijn vriendin.

‘M’n vrouwen’, schrijft Douwe Bob bij een foto waarop Anouk en zijn hondje Tammy te zien zijn. ‘Je hebt een prachtvrouw’, laat een volger weten. Een ander reageert: ‘Geluksvogel.’

Schermafbeelding 2021 01 19 Om 13.07.16

Eerdere relatiebreuken

In maart 2019 onthulde Weekend dat de zanger weer vrijgezel was, iets wat hij een maand later bevestigde. De breuk kwam geheel onverwachts, aangezien Douwe nog maar nét had aangekondigd juist weer heel gelukkig in de liefde te zijn. Volgens insiders was Douwe nog niet helemaal bekomen van zijn vorige relatiebreuk en zou het daardoor niet helemaal werken met Anouk. De twee waren in juni 2019 weer even samen, maar vijf maanden later vertelde een insider dat Douwe Bob wederom vrijgezel zou zijn: ‘Het leek afgelopen keer echt te werken tussen hen, maar Douwe en de liefde blijft gewoon een lastige combi. Hij gaat dus als vrijgezel het nieuwe jaar in’, aldus de insider.

Nieuwe kans

In april 2020 werd bekend dat de twee het toch nog een kans geven. Ze postten allebei een foto op Instagram waarop ze knuffelend op het voordek van een boot staan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen