Dít is de nieuwe liefde van Djarno Hofland!

Djarno Hofland is tot over zijn oren verliefd. Begin deze maand liet hij al doorschemeren dat hij een nieuwe liefde heeft. Maar nu mag iedereen dan eindelijk weten wie de gelukkige dame is!

Op Instagram deelt Djarno Hofland de allereerste foto’s van hen samen en laat hij weten dat hij en Manon Kool nu officieel een setje zijn!

View this post on Instagram

You and me 'till the end of time

A post shared by DjarnoGivanoHofland (@djarnohofland) on

Op zijn Instagram Story vertelt hij: ‘Ik leef op een roze wolk. Ik heb het maar op een basisschool manier gedaan en officieel gevraagd of zij met mij de toekomst wil delen en of wij officieel samen zijn.’ Op een originele manier liet Manon weten dat de twee daadwerkelijk een stelletje zijn. ‘Ik kreeg vanmorgen een staatslot terug. Ik hoef niks te winnen, want jij bent al mijn hoofdprijs!’, aldus Djarno.

Djarno Hofland

Djarno onthulde vorige week aan Shownieuws al dat hij verliefd is. Toch wilde hij nog niet vertellen om wie het ging. ‘Ik ben heel blij dat zij in mijn leven is gekomen en ik dat zij dadelijk voor Jace ook heel goed zal zijn ik denk ook wel dat zij een rol zal gaan spelen in haar leven en ik denk dat wij het gewoon heel rustig aan gaan doen maar wel er echt rustig aan gaan opbouwen en dat zij dadelijk ook Jace gaat ontmoeten en dat wordt dan een hele mooie periode’, vertelde hij.

Lees ook:

Djarno Hofland heeft de liefde weer gevonden

Djarno Hofland vereeuwigt dochtertje op zijn rug

Zó heeft André zijn nieuwe vlam Bridget versierd

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen