Annemiek

Dít is de nieuwe liefde van boerin Annemiek

Boerin Annemiek is niet langer vrijgezel! Hoewel de enige vrouwelijke agrariër in het programma Boer Zoekt Vrouw niet haar ware is tegengekomen, heeft ze na de opnames tóch een leuke man gevonden.

Annemiek en haar nieuwe vriend Charlie kwamen zo’n zes weken geleden met elkaar in contact. Zij voegde hem toe op Instagram, waarna hij haar een berichtje stuurde. ‘Eigenlijk zijn we sindsdien niet meer gestopt met praten’, vertelt ze. In een video op de Facebook van Boer Zoekt Vrouw vertelt Charlie dat hij Annemiek na een week vroeg om wat leuks te gaan doen.

Inmiddels zijn de twee officieel een stelletje sinds vorige week zondag. ‘Jullie zijn er zo zeker van dat het de wereld in mag?’, vraagt Yvon Jaspers zich af. ‘Nou ja… de wereld zit ons een beetje op de nek af en toe’, geeft Annemiek toe. De twee hebben veel gemeen. ‘We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid, spelletjes doen. Onze echte raakvlakken liggen meer in de diepte’, liet Annemiek eerder deze week weten.

Schermafbeelding 2020 06 28 Om 21.01.59
Screenshot video Boer Zoekt Vrouw

LEES OOK:

ANDRÉ KUIPERS OVER KEERZIJDE ROEM: ‘ER ZITTEN GEKKIES TUSSEN MIJN FANS’

RACHEL HAZES IN RECHTSZAAL TEGENOVER HARTSVRIENDIN

‘VROUW MANUEL VENDERBOS MAANDEN THUIS WEG’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen