Angela Schijf

Angela Schijf over huwelijk: ‘Niet altijd torenhoog gejuich’

Een bijzondere dag voor Angela Schijf en haar man Tom van Landuyt. De twee stapten vandaag precies 18 jaar geleden in het huwelijksbootje.

Hoewel Angela nog altijd gek op haar man is, geeft ze ook toe dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. ‘Je zult mij niet horen zeggen dat het 18 jaar lang himmelhoch jauchzend is geweest. Of dat we nu nog steeds elke minuut in elkaars ogen verdrinken’, schrijft ze bij een foto met haar grote liefde. ‘Maar ik kan je wel vertellen dat wij een huwelijk hebben dat echt, sterk, geleefd, liefdevol, geduldig, vergevingsgezind en hoopvol is. En daar ben ik heel trots op. En vooral ook op die drie geweldige vrouwtjes die we samen mogen grootbrengen.’


‘Wat mooi om je eerlijkheid te lezen over dat het niet alleen rozengeur en manen schijn is. Van harte Gefeliciteerd en nog veel mooie herinneringen, liefdevolle jaren erbij’, laat een volger onder het openhartige bericht weten. ‘Fijn dat je er ook eerlijk over bent. Geeft een realistische kijk op het huwelijk 😉 Gefeliciteerd!’, aldus een andere volger.

LEES OOK:

ZIEN: DÉZE VROUW MAAKT TOINE VAN PEPERSTRATEN WEER GELUKKIG!

HUISHOUDSTER NADÈGE DOET BOEKJE OPEN: ‘MARTIEN ONTSLOEG OOK CAROLINE’

BRIDGET MAASLAND ONDER VUUR NA HAZES-REACTIE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen