André en Monique

André en Monique vieren samen met kleine André Pakjesavond

André Hazes en Monique Westenberg mogen dan niet langer een setje vormen, de twee kwamen gisteravond voor hun zoontje weer even samen.

Monique en André delen op hun social media kanalen allebei foto’s en filmpjes van de feestelijke avond. Op Instagram Stories is te zien dat Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje brachten aan de kleine André en de rest van de kinderen. Bij binnenkomst begonnen ze enthousiast een sinterklaasliedje te zingen, waarna de pieten zakken vol met cadeautjes naar binnen tilden. Alle kinderen werden overladen met cadeaus, en er werden uiteraard ook wat groepsfoto’s gemaakt! ‘Blij bekkie bij Dreetje de hele avond bij Sinterklaas en zwarte piet. Mooiste wat er is’, schrijft André bij een reeks kiekjes.

Ook Monique plaatst een aantal kiekjes en filmpjes. ‘Dit soort momenten doen je even alles ‘vergeten’. Die gelukkige gezichtjes en snel kloppende hartjes betekenen de wereld’, schrijft ze eronder.

https://www.instagram.com/p/B5qvMpLg_FL/?utm_source=ig_web_copy_link

André en Monique’s zoontje geniet zichtbaar op de beelden die zijn vader deelt op Instagram. Alleen de polonaise wilde nog niet helemaal lukken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Alleen ons kind snapt weer niet hoe een polonaise werkt😂

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Hoewel Monique en André recent een punt achter hun relatie hebben gezet, proberen ze de kleine André zoveel mogelijk gezamenlijke aandacht te geven. Onlangs was te zien dat de zanger een aantal Sinterklaasliedjes bij zijn ex zong.

https://www.instagram.com/p/B5TMV9kAhgQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Mick Harren ruikt zijn kans: ‘Monique is leuk voor mij’

Monique en André nemen afscheid van oma Corrie

Modemeisje Tamara Elbaz heeft babynieuws!