André en Bridget

André en Bridget bezegelen liefde met ketting

Dat André Hazes en Bridget Maasland elkaar meer dan leuk vinden, is wel duidelijk. De twee bezegelen hun liefde nu met een ketting met elkaars initiaal.

De twee genieten momenteel van een liefdestrip in het mooie Rome. Op Instagram deelt Bridget een romantisch kiekje waarop te zien is dat de twee een ketting met elkaars initiaal dragen.  Bridget de A van André, en André de B van Bridget.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Grease lightning!!!

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

De twee vierden oud en nieuw in Marokko. ‘2020… Ik hoop op een jaar waar minder mensen van achter hun computer andere mensen het leven zuur proberen te maken’, schreef André bij een foto met zijn nieuwe liefde. ‘Een jaar waar liefde en respect hoger komen te staan dan jaloezie en afgunst. Een jaar waarin mensen meer nadenken of meer weten over een situatie voor er dingen worden gezegd of geschreven. Laten we liever zijn voor elkaar. Ik gun jullie allemaal het dubbele van wat jullie mij toe wensen en ik ben ongelooflijk dankbaar voor een heel mooi leven, die ik de afgelopen jaren kende en die mij nog te wachten staat, een prachtige zoon, een mooie carrière, en een nieuwe liefde. Tot volgend jaar mensen!’

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen