Nikkie de Jager

ZIEN: zó zag Nikkie de Jager eruit als kind

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, blikt in een emotioneel bericht op Instagram terug op het moment dat ze zich voor het eerst presenteerde als de persoon die ze van binnen al was: een meisje. Dat doet ze met een foto uit de oude doos.

Het is een foto van de dag dat Nikkie de Jager haar ‘dead-name’ achterliet en voor het eerst naar school ging met meisjeskleren. ‘Het was de eerste dag dat ik meisjesachtige kleren aantrok en mijn haar in vlechtjes deed. Ik weet nog dat ik doodsbang was, maar tegelijkertijd ook heel sterk’, schrijft ze onder het kiekje.

Nikkie vervolgt dat ze zou willen dat ze het meisje dat ze toen was zou kunnen knuffelen, haar recht in haar ogen zou kunnen aankijken en haar zou kunnen vertellen hoe dapper ze is. ‘Rechts zie je hoe ik er gisteren uitzag. Als een sterke vrouw die soms nog steeds bang voor de wereld is, maar wel weet dat ze fantastisch gesteund wordt!’, sluit ze haar bericht af.

https://www.instagram.com/p/B-aYbgWpEOk/?utm_source=ig_web_copy_link

Nikkie maakte eerder dit jaar enorm veel indruk met haar coming-out. De Nederlandse make-up artiest wilde haar verhaal al langer delen, maar wist nooit het goede moment te vinden. ‘Toen ik jong was, ben ik in het verkeerde lichaam geboren. Dit betekent dat ik transgender ben. Het is zo raar om dit te zeggen. Om dit te filmen, is eng, maar het voel zo bevrijdend en goed’, vertelde ze. Nikkie werd na haar onthulling zelfs bij Ellen DeGeneres uitgenodigd.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Gordon geeft duidelijkheid over relatiestatus

Dit is de nieuwe (bekende) liefde van Emma Heesters

ZIEN: dochter Marco en Leontine Borsato maakt bijzonder statement

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen