Abbey Hoes

Heftig: Abbey Hoes openhartig over aanrandingen

Abbey Hoes is meerdere malen slachtoffer geworden van seksuele intimidatie. 'Ik heb helaas wel een goed aantal rare dingen meegemaakt. Ik ben wel een paar keer aangerand', onthult de actrice.

In het BNNVARA-programma Club Hub doet Abbey Hoes een boekje open over de keren dat zij te maken kreeg met ongewenste seksuele handelingen. Zo vertelt ze dat mensen midden op straat aan haar hebben gezeten. ‘Dat doen ze dan ongevraagd. Ik heb zelfs iemand gehad die gewoon zo brutaal was om door mijn panty heen zijn vinger in mijn anus te doen’, biecht ze op. ‘Hé, hoe vind je die? Ja, dat is toch bizar? Dat doen mensen blijkbaar. Ik zei vooral: ‘Ga maar weg.”

Helaas heeft ze ook op werkgebied wel eens zoiets meegemaakt. ‘Ik heb zelf weleens gehad, een regisseur die dacht: als ik jou nou dronken voer en met je naar bed ga, dan wil je vast heel graag deze hoofdrol hebben’, aldus Abbey. ‘Ik heb hem gewoon van mij afgeduwd en gezegd: ‘Nope, it ain’t gonna happen”.

De gebeurtenissen zijn haar niet in de koude kleren gaan zitten. ‘Ik was daar wel even van slag van maar het is geen trauma geworden’, laat ze weten.

Lees ook:

Bridget: ‘Ik had relatie met André liever overgeslagen’

ZIEN: Roy Donders gaat voor nieuwe look!

Natasja na omvallen droomhuwelijk Borsato’s: ‘René en ik zijn niet de volgenden’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen