Nikkie De Jager

Nikkie de Jager overvallen door vier mannen: politie zoekt getuigen

Beautyvlogger Nikkie de Jager werd zaterdag in haar woning in Uden overvallen door maar liefst vier mannen. De politie roept mensen die wat verdachts hebben gezien op zich te melden.

Ook omwonenden die camerabeelden hebben, wordt gevraagd die te delen.

Getuigen gehoord

De politie zegt de woningoverval “grondig” te onderzoeken en meldt dat Nikkie, haar verloofde en diverse getuigen zijn gehoord. Hun verklaringen zijn “zo gedetailleerd mogelijk” opgeschreven. Ook heeft de politie al camerabeelden. Die worden momenteel bestudeerd. In en rond het huis is verder uitgebreid sporenonderzoek verricht.

De daders overvielen zaterdagmiddag de woning van de beautyvlogster aan de Pnemstraat in Uden en namen een onbekende buit mee. De politie kreeg daarvan rond 16.00 uur een melding. Nikkie en haar verloofde zijn met mogelijk een vuurwapen bedreigd. De politie zoekt naar vier verdachten. Zij vluchtten na de overval in een beige Renault richting de nabijgelegen A50.

Oké en veilig

Bij de overval liep een van de bewoners oppervlakkige verwondingen op. Maar of dat Nikkie is of haar vriend, is niet duidelijk. De make-upartieste meldde zaterdag op sociale media dat zij en Dylan “oké en veilig” zijn.

De Nederlandse visagiste heeft op YouTube ruim 13,5 miljoen volgers. Wereldwijd is ze bekend. Haar bekendheid werd nog groter nadat ze had onthuld dat zij transgender is. Ze sprak onder meer in de talkshow van Ellen DeGeneres over haar coming-out. De vlogster begon in 2008 met het maken van filmpjes over haar werk als visagiste. Nikkie werkte samen met grote sterren als Lady Gaga en Kim Kardashian.

LEES OOK:

DERDE KINDJE VOOR KIM KÖTTER EN JAAP REESEMA

KATJA SCHUURMAN (45) BEVALLEN VAN DOCHTERTJE: ‘ZE IS BETOVEREND’

BIBIAN MENTEL: ‘MIJN MAN EN ZOON WILLEN M’N AS UITSTROOIEN OVER DE BERGEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen