Monica Geuze

Monica Geuze slachtoffer van inbraak: ‘Walgelijk!’

Vlogger Monica Geuze lijkt het slachtoffer te zijn geworden van een inbraak. Zij plaatste donderdagochtend op haar Instagram Stories een foto van een ingeslagen ruit. Het is niet duidelijk of het gaat om haar huis in Vinkeveen.

“Onbegrijpelijk dat een staycation op 15 kilometer afstand al niet meer mogelijk is”, schrijft ze. “Dat in je eigen huis waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont dit soort dingen moeten gebeuren maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig!! Walgelijk.”

Conservatorium Hotel

Monica plaatste woensdag nog meerdere foto’s op Instagram dat ze met haar vriend Robbert een nachtje in het Conservatorium Hotel in Amsterdam verbleef. Dat deed ze nadat ze haar vakantie naar Curaçao afzegde vanwege de coronamaatregelen. Monica en haar woordvoerder waren donderdagochtend niet voor commentaar of toelichting bereikbaar. De politie Midden-Nederland wil niet zeggen of de vlogger al aangifte heeft gedaan van de inbraak.

Reeks overvallen

Het is ook niet duidelijk of deze mogelijke inbraak verband houdt met de reeks van overvallen op BN’ers de afgelopen weken. Onder meer Fred van Leer, Nikkie de Jager en Rene van der Gijp werden het slachtoffer. De politie hield eerder deze week een groep verdachten aan in verband met deze reeks.

Schermafbeelding 2020 12 10 Om 10.07.00