Koen Kardashian

Ingebroken bij Koen Kardashian: ‘Totale chaos’

Koen Kardashian schrok zich een hoedje toen hij vandaag zijn huis binnenstapte. Hij trof een enorme rommel aan. Op Instagram laat de presentator weten dat hij slachtoffer van een inbraak is.

‘Na een dag gezellig werken aan een nieuw project ben ik thuis aangekomen in mijn nieuwe huisje waar ik zo gek op ben in een totale chaos. Al mijn spullen van waarde zijn weg’, schrijft Koen in zijn Instagram stories. ‘Ik zie het maar als een les en gelukkig heb ik lieve vrienden die mij opvangen.’ Ook heeft hij een boodschap voor de dader: ‘Degene die dit op zijn geweten heeft; ik gun je de juiste hulp die je nodig hebt ziek persoon.’

Schermafbeelding 2021 01 27 Om 22.19.01

Koen Kardashian woont nog maar net in de woning waar is ingebroken. 11 januari maakte hij bekend een appartement in Amsterdam gevonden te hebben. ‘Jullie weten dat ik mijn plekje in het achterhuis bij mijn lieve vriendin Joos helemaal mijn plekje heb gemaakt. (…) Maar hoe Martien Meiland zou zeggen: Ik moet door. Ik koester alle herinneringen en Joos blijf ik natuurlijk nog altijd zien en zit voor altijd in mijn hart’, liet hij toen weten.