connie Witteman

Flinke domper voor Connie Witteman

Flinke pech voor Connie Witteman. De zangeres was in juli 2018 slachtoffer van een inbraak in haar appartement. Dinsdag stelde het hof het hoger beroep van de drie mannen die daarbij betrokken waren voor onbepaalde tijd uit, schrijft Shownieuws.

Eigenlijk zou de beroepszaak dinsdag inhoudelijk behandeld worden, maar aan het begin van de zitting bleken hoofdverdachte Illias L. en zijn advocaat niet aanwezig te zijn. Daarom werd de zaak tot nader order uitgesteld.

Hoger beroep

De drie verdachten werden in februari 2019 veroordeeld voor de juwelenroof. Illias L. kreeg een celstraf van 24 maanden, Tarik A. 12 maanden en Yassin A. 6 maanden. De verdachten gingen in hoger beroep, omdat zij het niet eens waren met hun straf. Connie zelf was dinsdag niet aanwezig bij de zaak, haar advocaat wel.

Sieraden

Bij de inbraak in het appartement van Connie werden sieraden, horloges, contant geld en andere spullen meegenomen. De waarde hiervan was bij elkaar zo’n 2,8 miljoen euro. Sommige van die spullen waren van haar overleden ex-man Hans Breukhoven. Een deel van de spullen werd vorig jaar teruggevonden.

LEES OOK:

ZIEN: ANOUK VERRAST VRIEND MET HUWELIJKSAANZOEK

EX RICO VERHOEVEN OPENHARTIGER DAN OOIT OVER RELATIEBREUK 

YOLANTHE KLAAR MET WESLEY: ‘GEEN VERZOENING’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen