Hugo Kennis

Hugo Kennis heeft mooie wens voor verjaardag

Tv-kok Hugo Kennis is vrijdag 34 geworden en dat wil hij op een speciale manier vieren. In plaats van cadeaus vraagt hij donaties voor het goede doel Right To Play. Die organisatie geeft kinderen over de hele wereld het recht om te kunnen spelen.

‘Spelen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Dat houdt ze mentaal en fysiek sterk. Iets wat in deze tijd heel belangrijk is’, zegt de jarige in een video op zijn Instagram-account. ‘Right To Play leert kinderen in deze crisistijd spelenderwijs hoe ze zichzelf en hun familie extra kunnen beschermen tegen het virus’, legt de 24 Kitchen-chef uit.

https://www.instagram.com/p/B_E-4rJhk1S/?utm_source=ig_web_copy_link

Omdat het 2020 is, en het goede doel al 20 jaar bestaat, zoekt Hugo 20 mensen die dit jaar nog jarig zijn en ook hun verjaardag voor Right To Play willen vieren. Wie daar aan mee doet, maakt kans op een verrassingsbezoek van Hugo met een zelfgebakken taart.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Boer Johan verlaten door vriendin
ZIEN: Carice van Houten verlaat Amsterdam en koopt miljoenenvilla!
Miljuschka Witzenhausen over sfeer WIDM: ‘Sneren achter de schermen’