Matthew McConaughey

Hartverwarmend: Matthew McConaughey verrast senioren met potje online bingo

Vanwege het coronavirus zijn veel ouderen eenzaam omdat ze geen bezoek kunnen ontvangen en daarom besloot Matthew McConaughey iets leuks te organiseren. Samen met zijn vrouw Camila, hun twee kinderen en zijn moeder Kay organiseerde hij een bingoavond voor senioren uit Round Rock.

De bewoners van het verzorgingstehuis in de Verenigde Staten wisten niet wat ze meemaakten toen ze opeens Matthew McConaughey zagen via een videoverbinding. De acteur verzorgde een virtueel potje bingo met de groep. Na afloop kwamen de ouderen woorden tekort om Matthew te bedanken. ‘Wij willen je laten weten dat wij door zullen gaan om elk rood lampje weer groen te krijgen. Ontzettend bedankt voor alles en blijf gezond’, lieten ze weten via Facebook. Ook het verzorgingshuis zelf plaatste een bedankje op Facebook: ‘De bewoners hebben het erg naar hun zin gehad en ze vonden het leuk om met Matthew over zijn familie, de erfenis en over zijn favoriete drankje te kletsen’.

https://www.facebook.com/TheEnclaveatRoundRockSeniorLiving/videos/652315845592481/

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Deze sterren hardst getroffen door coronacrisis

Doet Leontine afstand van naam Borsato?

Rolf Sanchez: ‘De waarheid over relatie met OG3NE-zangeres’