Gordon

Wauw: Gordon deelt waanzinnige transformatie

Gordon zit sinds hij drank en drugs links laat liggen beter in zijn vel dan ooit tevoren. En dat is te zien! Op Instagram deelt de zanger zijn waanzinnige transformatie.

Bij een voor- en nafoto schrijft Gordon: ‘Als ik nog twijfel of ik de juiste keuze heb gemaakt dan kijk ik even hier naar! 222 dagen onderweg!!! #inherstel #sohappy #nuchter #aa #loveyourself #dankbaar.’

Gordon besloot afgelopen zomer het roer helemaal om te gooien en zijn alcohol- en drugsverslaving aan te pakken. Hij reisde af naar Zuid-Afrika en liet zich opnemen in een verslavingskliniek. Sinds hij weer terug is in Nederland leeft Gordon gezonder dan ooit.

Eeuwige jeugd

Gordon is momenteel te zien in het programma Patty & Gordon Op Zoek Naar Eeuwige Jeugd. De twee gaan op zoek naar behandelingen over de hele wereld om jong en gezond te blijven. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaat de meest bizarre, extreme en lachwekkende schoonheids- en gezondheidsrituelen met maar één doel: als herboren terugkomen.

Lees ook:

Ferry Doedens openhartig over emigratieplannen: ‘Met Raphael naar de zon’

Yolanthe Cabau reageert op relatiegeruchten!

Problemen José Hoebee stapelen zich op: ‘Ik heb grote geldzorgen’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen