Bastiaan van Schaik

WAUW: Bastiaan van Schaik showt transformatie!

Bastiaan van Schaik is fitter dan ooit en laat op Instagram zijn geweldige transformatie zien. De stylist zag er tien jaar geleden namelijk héél anders uit.

In 2016 begon Bastiaan van Schaik aan zijn strijd tegen de kilo’s. De stylist zet nu twee foto’s naast elkaar; één gemaakt in 2009, de ander in 2019. ‘Nog steeds elke dag dankbaar voor de #gastricbypass die ik in juni 2016 onderging’, schrijft hij erbij. ‘Niet omdat ik ongelukkig was met mijn uiterlijk maar echt voor mijn gezondheid. Voel me gezonder en fitter dan ooit en daardoor ook vet veel gelukkiger.’ Volgers van Van Schaik reageren vol bewondering op zijn drastische verandering. ‘Kanjer’ en ‘Zo ken ik je, foto links. Foto rechts maakt je een stuk knapper!’, luiden enkele reacties.

https://www.instagram.com/p/B5AUkDUj1eb/?utm_source=ig_web_copy_link

Bastiaan onderging in juni 2016 een maagomleiding. Tijdens deze operatie wordt de maag verkleind en het spijsverteringskanaal omgelegd. ‘Ik kan iedereen die obese is deze operatie aanraden. Het is echt levensveranderend’, liet hij een aantal maanden later weten.

Ook interessant:

Bastiaan van Schaik en Ramon verbreken relatie

Birgit na scheiding weer dolgelukkig: ‘Het was liefde op het eerste gezicht’

Rogier: ‘Ik ben Frank’s toyboy niet’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen