Beau van Erven Dorens

Vrouw Beau van Erven Dorens maakt zich zorgen om gezondheid zoons

Selly, de vrouw van Beau van Erven Dorens, was niet zo blij toen Beau vertelde dat hij in hun eigen woonkamer een talkshow wil maken. 'Ze vond het niet zo prettig eerlijk gezegd', zei de presentator dinsdag in de uitzending van zijn collega Eva Jinek.

Selly maakte zich bijvoorbeeld zorgen over haar kinderen waarvan er twee gevoelige longen hebben. Zij kunnen daarmee beter geen corona krijgen. ‘Ik heb twee astmatische jongens in huis, en ook al maak ik het in m’n eentje: er moesten toch mensen een antenne neerzetten. Maar iedereen houdt zich perfect aan de regels’, aldus Beau. Hij begon afgelopen weekeinde aan zijn nieuwe talkshowavontuur. In Beau Blijft Binnen praat Beau over alles dat ons op dit moment bezighoudt in tijden van coronacrisis. Iedereen kan met het programma meedoen en inbellen.

De eerste twee uitzendingen waren volgens Beau chaotisch maar het sloeg aan bij de tv-critici. De presentator wilde van die kritieken niets weten: ‘Ho maar want die mensen maken me morgen weer af’, relativeerde hij.

RTL en Beau gaan ook de komende weken door met Beau Blijft Binnen. Zaterdag schakelden 489.000 mensen in de show, terwijl zondag 288.000 mensen naar het programma keken. ‘Het is niet echt een kijkcijfersucces maar als het aan mij ligt doen we dit zolang we binnen moeten blijven.’

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Gordon geeft duidelijkheid over relatiestatus

Dit is de nieuwe (bekende) liefde van Emma Heesters

ZIEN: dochter Marco en Leontine Borsato maakt bijzonder statement

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen