Marco Borsato

Voorlopig geen nieuwe muziek van Marco Borsato: ‘Hij gaat door een dal’

Fans van Marco Borsato moeten het voorlopig nog even zonder nieuwe muziek van de zanger doen. John Ewbank vindt het nog te vroeg om samen met Marco een schrijfsessie te starten, vanwege Borsato's burn-out.

‘Hij gaat wel door een dalletje’, zei Ewbank. ‘Dit soort dingen moet je niet onderschatten. Ik weet niet of je het zelf weleens mee hebt gemaakt, maar ik heb het om me heen een paar keer gezien en dat kan echt lang duren’, antwoordde de muziekproducent op Giels vraag wanneer er weer een schrijfsessie komt. John Ewbank schrijft meestal de songs van Marco Borsato.

De liedjesschrijver merkt op zijn boerderij vrij weinig van alle veranderingen in deze coronacrisis. ‘Muziek kan je op je laptop overal maken, dus dat valt nog mee’, vertelt hij tegen Giel. ‘Nu ik vanuit huis werk voel ik veel minder druk om te schrijven. En Marco was sowieso al overspannen, dus daardoor had ik al minder te doen. Ik haal wel inspiratie uit thuis met mijn familie bij elkaar zijn.’

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

ZIEN: Gordon krijgt bezoek van ongewenste gast in slaapkamer

Zoontje Tijl Beckand lag met corona in ziekenhuis

Rolf Sanchez: ‘De waarheid over relatie met OG3NE-zangeres’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen