Vivian Reijs

Vivian Reijs over hartstilstand: ‘Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen en nog steeds’

Voormalig presentatrice Vivian Reijs (42) heeft eind september een hartstilstand gehad. Vandaag vertelt ze in een bericht op Instagram wat voor impact dat op haar heeft gehad.

‘Ik sprong in het diepe door eerlijk te delen wat er zich in mijn leven afspeelde. Dat is een risico en maakte me kwetsbaar, maar tegelijk voelde ik me eerlijker en sterker dan ooit’, begint Vivian Reijs haar bericht. De lieve, hartverwarmende en begripvolle berichtjes die ze heeft ontvangen deden haar erg goed. ‘Ik had kritiek verwacht, gezien mijn rol, maar in tegenstelling kreeg ik alleen maar begrip’, aldus de presentatrice.

Vivian krabbelt er langzaam weer bovenop. En heeft het haar missie gemaakt om vrouw te helpen niet meer alle ballen in de lucht te moeten houden en juist af en toe er een paar te laten vallen. ‘Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen en nog steeds… maar geniet tegelijk ook meer dan ooit. En mijn passie om een goede balans te vinden is sterker dan ooit. En daarom wil ik mijn ervaringen de komende tijd met jullie delen, zodat je eerder de signalen leert zien dat je even beter voor jezelf mag zorgen’, vertelt ze. Ze kiest er zelf voor om het wat rustiger aan te doen en meer tijd thuis te spenderen met haar kinderen. Wel gaan haar lezingen van morgenavond in Eindhoven en die van volgende week dinsdag in Amstelveen gewoon door. ‘Ook zal (na een maand rust) mijn redactie weer af en toe een leuke post doen. Want zij staan ook weer te trappelen om onze artikelen met jullie te delen.’

View this post on Instagram

Ik sprong in het diepe door eerlijk te delen wat er zich in mijn leven afspeelde. Dat is een risico en maakte me kwetsbaar, maar tegelijk voelde ik me eerlijker en sterker dan ooit. De lieve, hartverwarmende en begripvolle berichtjes die ik heb mogen ontvangen van jullie, hebben mij echt diep geraakt ❤️. Ik had kritiek verwacht, gezien mijn rol, maar in tegenstelling kreeg ik alleen maar begrip. Uiteraard denken mensen misschien nog wel: zij? Heeft zij even gezondheidsklachten gehad? Hoe kan dat? Maar ja…ook ik ben even kopje onder gegaan door omstandigheden, net als vele gezonde vrouwen met mij. Daar kan alleen gezond eten niet tegenop. 🙂 Maar langzaam krabbel ik op met nòg meer drive, nog meer missie om juist vrouwen hier mee te helpen om niet meer alle ballen in de lucht te moeten houden, maar om er juist af en toe een paar te laten vallen. :). Want ook al ben ik er nog niet hoor, mijn lichaam heeft me zoveel meer geleerd de afgelopen weken. Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen en nog steeds… maar geniet tegelijk ook meer dan ooit. En mijn passie om een goede balans te vinden is sterker dan ooit. En daarom wil ik mijn ervaringen de komende tijd met jullie delen, zodat je eerder de signalen leert zien dat je even beter voor jezelf mag zorgen. Ik doe het echt rustiger aan, stel veel meer prioriteiten, ben lekker veel thuis met mijn kindjes en ben ook soms heerlijk uren aan het niksen of netflixen 😜Maar omdat mijn vuurtje toch ook echt weer gaat branden en mijn connectie met jullie nog sterker is èn mijn ogen nog meer zijn geopend, wil ik jullie vertellen dat de lezing van morgenavond in Eindhoven in het Evoluon en die van volgende week dinsdag in stadsschouwburg Amstelveen toch door gaat. Ook zal (na een maand rust) mijn redactie weer af en toe een leuke post doen. Want zij staan ook weer te trappelen om onze artikelen met jullie te delen.🤗Ik weet dat ik het al vaker heb gezegd, maar ik wil jullie nogmaals zeggen dat ik zo verrast ben door zoveel lieve reacties. DANKJULLIEWEL 🙌❤️. Fijne dag allemaal!

A post shared by Vivian Reijs – VIVONLINE (@vivianreijs_vivonline) on

Lees ook:

Vivian Reijs getroffen door hartstilstand

Vivian Reijs ‘ongelooflijk dankbaar’ voor steun na hartstilstand

Maik de Boer gooit roer om na ziektediagnose

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen