Britney Spears

‘Uitspraak zaak-Britney wordt niet openbaar gemaakt’

De uitspraak die de rechter heeft gedaan in de zaak rond het wettelijk gezag over zangeres Britney Spears zal niet openbaar worden gemaakt. Dat meldt The Blast op basis van papieren van de rechtbank in Los Angeles. Hiertoe is besloten omdat de uitspraak over haar mentale welzijn en dat van haar kinderen gaat.

De 38-jarige zangeres was niet aanwezig bij de digitale sessie waar de rechter de uitspraak in de zaak aan de betrokkenen bekendmaakte.

Gezag

De zaak draait om de vraag of Britney binnenkort na twaalf jaar curatele door haar vader weer op eigen benen kan staan. James Spears vroeg vorig jaar aan de rechter of hij vanwege gezondheidsredenen uit zijn wettelijke gezag kon worden ontheven. Hij was sinds 2008, toen Britney een zware mentale inzinking had, verantwoordelijk voor al haar persoonlijke en financiële beslissingen.

Sinds september lag de zeggenschap tijdelijk bij Britneys manager. De rechter moest bepalen of deze curatele na 22 augustus wordt verlengd.

Moeder

Het is ook mogelijk dat haar moeder Lynne na die datum het gezag over haar dochter krijgt. Zij diende eerder deze maand een verzoek in om de zeggenschap over haar dochter te krijgen.

LEES OOK:

WENDY VAN DIJK: ‘IK BEN OPGELICHT VOOR 3 MILJOEN’

PIKANT GEHEIM MAXIME MEILAN ONTDEKT

EERSTE LIEFDESKIEKJE: DÍT IS DE NIEUWE LIEFDE VAN ROEL VAN VELZEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen