Cilly Dartell

Tumor Cilly Dartell geslonken

Goed nieuws voor Cilly Dartell. Na de chemo die ze onderging nadat de longkanker was teruggekeerd, blijkt de tumor te zijn geslonken.

Cilly Dartell werd in 2016 getroffen door longkanker. In mei maakte de voormalig Hart Van Nederland-presentatrice zelf via social media bekend dat die ziekte in het begin van dit jaar was teruggekeerd.

Ze zou in Nederland worden behandeld, maar door de corona kon dat geen doorgang vinden. Ze moest dus thuis, Cilly woont met haar man Jan in Amerika, worden behandeld. En dat blijkt goed te hebben uitgepakt, zo meldt ze. ‘De chemo lijkt zijn werk te doen. De tumor is geslonken dus dat is super super fijn. De behandelingen blijven nog wel even doorgaan. De komende twee jaar krijg ik iedere drie weken immuun therapie met daarbij een beetje chemo, gelukkig veel minder chemo dan hiervoor. Ik heb nog geen idee hoe ik daarop zal reageren, want deze week krijg ik pas de eerste.
Overall voel ik me hartstikke goed hoewel de vermoeidheid soms plotseling om de hoek komt kijken. En dat geeft me een gevoel van onmacht, want ik wil zoveel. Gelukkig spreekt Jan me op dat soort momenten streng toe en ben ik blij dat ik me er aan kan overgeven. Dan zijn jullie weer op de hoogte. Vol goede moed gaan we voorwaarts!’ laat Cilly weten.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen