Britney Spears

Opnieuw grote zorgen om Britney Spears na post op Instagram

De volgers van Britney Spears maken zich opnieuw grote zorgen om de zangeres. Britney plaatste een filmpje op haar Instagram waarop ze volgens haar fans te zien is met uitgelopen make-up en ongekamde haren.

‘Deze bikini droeg ik drie dagen geleden naar het strand, maar ik dacht: hé, waarom zou ik hem niet nog een keer aantrekken? En nu we toch bezig zijn: dit zijn de beste producten voor een dagje strand. Een handdoek, olie, zonnebrand, een hoed en een hond. Nou, ik ga weer terug naar mijn jacuzzi!’, aldus Britney in het filmpje.

https://www.instagram.com/p/CGiLInoAsdf/?utm_source=ig_web_copy_link

De reacties van haar fans logen er niet om. ‘Wow, wat is er met haar aan de hand? Haar uitgelopen make-up, haar ongekamde haar en die hysterische babystem… Britney, gaat het wel goed daar?’, schrijft een volger. Een ander reageert: ‘Dit kan niet waar zijn. Is er nou niemand in haar omgeving die kan ingrijpen? Deze vrouw heeft hulp nodig.’

Niet veel later plaatste de zangeres nog een video online, waarin ze verschillende bikini’s showde. Ook hierop stroomden honderden verontruste reacties binnen.

De mentale gezondheid van Spears is al jaren onderwerp van gesprek, nadat ze in 2007 een publiekelijke inzinking kreeg en haar hoofd kaal schoor. Vader Jamie is sindsdien conservator over haar vermogen, maar Britney ligt al maanden met hem in de clinch omdat ze zelf weer over haar geld wil kunnen beschikken.

LEES OOK:

FANTASTISCH BABYNIEUWS VOOR DALEY BLIND EN CANDY-RAE FLEUR

DE ZORGEN VAN NATHALIE DEN DEKKER: ‘DOCHTERTJE IN ZIEKENHUIS’

PAMELA TEVES MOET THAISE GELIEFDE MISSEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen