Nikkie(Tutorials)

Nikkie(Tutorials) de Jager deelt slecht nieuws na ziekenhuisbezoek

Een flinke domper voor Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials. De YouTuber bracht maandag een bezoek aan het ziekenhuis voor een controle en kreeg daar slecht nieuws te horen.

Nikkie kampt met Inflammatory bowel disease, een chronische ontsteking in het maag-darmkanaal en moest daarom naar het ziekenhuis. Daar kreeg ze echter niet zo’n leuk nieuws te horen… ‘Bij deze ziekte is het een opbouwsysteem qua medicatie’, legt Nikkie uit op Instagram. ‘Vandaag kreeg ik te horen dat we een stap verder zijn en dat betekent dat ik sterkere medicijnen nodig heb.’ En daar baalt de YouTuber flink van: ‘Zo klaar met mijn lichaam op dit moment.’ 

https://twitter.com/NikkieTutorials/status/1287757929341489154

Onder haar bericht op Twitter krijgt Nikkie veel steun. ‘Hier hetzelfde, ik leef met je mee!’, ‘Net als bij de andere drempels die je overkomen bent, zul je ook dit overwinnen’ en ‘Houd hoop’ luiden enkele reacties.

Lichamelijke problemen

In april gaf Nikkie aan al zes maanden te kampen met lichamelijke problemen, maar dat ze het in eerste instantie niet serieus nam. ,’Ik ben het type persoon dat denkt: ‘het gaat wel over’,’ schreef ze toen op Twitter.

LEES OOK:

JORAN VAN DER SLOOT BESMET MET CORONA: ‘HIJ IS ER SLECHT AAN TOE’

NICOLETTE VAN DAM EN BAS SMIT RIJK DOOR INSTAGRAM

WENDY VAN DIJK: ‘IK BEN OPGELICHT VOOR 3 MILJOEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen