Linda Hakeboom Na Chemo

Linda Hakeboom na chemo: ‘Het licht is weer echt aangegaan’

Linda Hakeboom (36) is vandaag vier maanden klaar met chemo, zo deelt ze op haar Instagrampagina. Ze schrijft: “Voor het eerst kan ik zeggen dat het licht echt weer is aangegaan.”

De regisseur deelt met een mooie selfie dat het steeds beter met haar gaat. “Waar ik een paar weken geleden nog maar één ding kon doen per dag, merk ik nu dat als ik de deur uit ben geweest, ik niet de dag erna hoef bij te komen op de bank.” Ze vervolgt: “Ik pak mijn werk weer op, zie de mensen om me heen meer, kan weer (voorzichtig) iets meer sporten.”

Linda Hakeboom 4 maanden na chemo

Daar schuilt dan ook meteen ‘het gevaar’ voor haar: “Ik moet nog steeds oppassen, want het is zo fijn om weer wat te kunnen, dat ik snel over mijn grenzen ga. Maar goed, met vallen en opstaan dan maar!”

Tekst gaat verder onder post

‘Ik denk aan iedereen die dit geluk niet heeft’

Maar toch vindt Linda het ergens een beetje moeilijk om te delen dat het goed met haar gaat. “Ik merk overigens soms dat ik het lastig vind om hardop te zeggen hoe goed ik me voel, omdat er zoveel mensen zijn waarvoor dat niet geldt. Die het niet gered hebben of geen zicht hebben op genezing. Ik realiseer me zo enorm wat voor geluksvogel ik ben, ik leef nog. Ik denk aan iedereen die dat geluk niet heeft.”

Bron: Instagram | Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen