Vivian Reijs

Lang gekoesterde droom Vivian Reijs in vervulling

Vivian Reijs laat op Instagram weten dat ze tot eind december een social media stop neemt. En daar heeft ze een goede reden voor: haar grote droom komt binnenkort namelijk uit!

De komende weken zal Vivian Reijs vooral gebruiken om even bij te tanken en tijd door te brengen met haar familie en vrienden én om de laatste dingen voor haar eigen zaak in Bussum te regelen. ‘Heerlijk even rust nemen en samen zijn met mijn lieve kids , familie, vrienden en meer tijd nemen voor mezelf. Veel Leuke dingen doen en stiekem ook iets heeeeeel tofs doen! Want lieve mensen…. mijn droom komt uit! Per januari open ik mijn eigen VIV health company in dit geweldige pandje in Bussum. Dit is een lang gekoesterde droom van mij, om mijn eigen plekje te hebben voor mijn consulten, workshops, masterclasses. En een lekkere plek om te schrijven’, vertelt ze.

Na jaren zoeken heeft Vivian eindelijk het perfecte pand gevonden. ‘En dus ga ik ook deze maand deze mooie ruimte, inrichten en gezellig maken, zodat ik per half januari jullie hier kan ontvangen! . En geen zorgen….lekker op mijn eigen tempo en dat van mijn lichaam 😉. Want een ding heb ik echt geleerd het afgelopen jaar door alles wat er gebeurd is. Volg je droom, volg het tempo van je lichaam, maar vooral volg je hart!❤️ En dat ga ik doen!! Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf half januari 2020.’

https://www.instagram.com/p/B5o6LqrFO_B/?utm_source=ig_web_copy_link

Eind september is Vivian nog getroffen door een hartstilstand. ‘Door de geweldige hulp van mijn lieve Day en het ambulancepersoneel, die er godzijdank heel snel bij waren, hebben ze me kunnen reanimeren. En ik ben er nog!’, liet ze destijds weten.

Lees ook:

Lucille Werner deelt emotioneel bericht: ‘Wie zou ik zijn zonder jou?’

Emotionele Joëlle Witschge over vriend: ‘Je hebt je 100% gegeven, maar het mocht niet zo zijn’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen