Marco Borsato

In beeld: Marco Borsato straalt van oor tot oor

Marco Borsato lijkt weer wat meer van het leven te genieten. Na een emotionele periode waarin zowel Marco als Leontine afscheid heeft genomen van hun gezinsvilla in Blaricum, is de zanger nu met een brede glimlach op de gevoelige plaat vastgelegd.

Marco’s zoon Luca plaatst op Instagram een kiekje van de familie in stamcafé Wijmpje Beukers. ‘Mijn soort mensen’, schrijft Luca erbij. Te zien is dat Marco weer straalt en duidelijk van het mooie weer heeft genoten; de zanger is aardig gebruind.

https://www.instagram.com/p/CDzLfWjhvwf/?utm_source=ig_web_copy_link

Lege gezinsvilla

Marco’s huwelijk met Leontine, de vrouw met wie hij meer dan twintig jaar samen was, is echt voorbij. Dat blijkt nu de gezinsvilla in Blaricum is leeggehaald. Nadat Leontine haar spullen had gepakt en die met hulp van haar kinderen Jada en Luca had verhuisd naar haar nieuwe stek in Huizen, was vorige week de beurt aan Marco. Met zijn broer Armando, zijn steun en toeverlaat in deze moeilijke dagen, pakte Marco met een sip gezicht de verhuisdozen, laadde ze in het gereedstaande busje en bracht alles naar z’n nieuwe penthouse in Alkmaar.

LEES OOK:

DÍT IS DE NIEUWE VRIENDIN VAN DAVE ROELVINK!

GROTE TELEURSTELLING VOOR AMALIA EN ALEXIA

ZIEN: KLEINE DRÉ BLIJKT WAAGHALS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen