Desray

Heftig: Zangeres Desray (2 Brothers on the 4th Floor) kampt met borstkanker

Desiree Manders, beter bekend als zangeres Desray van 2 Brothers on the 4th Floor, heeft verdrietig nieuws. Ze kampt sinds eind vorig jaar met borstkanker… Dat vertelt ze in een openhartig bericht op Facebook.

‘Voor de kerst heb ik te horen gekregen dat ik borstkanker heb. Een behoorlijk grote tumor van 5,5 cm… Het GOEDE nieuws is dat het NIET is uitgezaaid, en dat we er allemaal voor gaan dat ik beter ga worden. En dat geloof ik dan ook heilig! Deze strijd ga ik zeker winnen. Want ik geef nooit op’, schrijft Desray.

Kaal

In februari is Desray begonnen met chemotherapie. ‘Een heftig goedje dat ik nu wekelijks tm juni door middel van het infuus naar binnen krijg. Daardoor moest ik ook al mijn haar verliezen en mijn blonde lokken eraf scheren. Ik ben nu kaal en ik lijk een beetje op Sinéad O’Connor.. Heel bijzonder om hier doorheen te moeten gaan… Lang leven de pruiken en haarextensions!! Ik heb er meteen een aantal aangeschaft. En straks na de chemo gaat mijn haar weer groeien. Daarna opereren, bestralen en hormoon therapie.’

Harde schijf in borst

Ze besluit ook te vertellen hoe ze de tumor ontdekte. ‘Ik voelde al heel lang steken in mijn borst (misschien wel een jaar lang), maar dacht dat het spierpijn was van het sporten en dat de rechter borst- en schouderkant een zwakke kant was van mijn lichaam. En sinds mijn moeder kanker heeft gehad voel ik dagelijks of ik niet een knobbeltje voel. Maar soms voel je ook niets, totdat ik een harde schijf in mijn borst ging voelen. Toen was de tumor dus al 5,5 cm groot. Nogmaals volg je gevoel en wees er bijtijds bij. Ik voel me gezegend dat ik nog een kans krijg om te leven..’

#BORSTKANKER. (Blog 1.Het vertellen)In het kader van de week van de bevrijding wil ik graag iets met jullie delen….

Geplaatst door Desiree Manders op Vrijdag 8 mei 2020

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Patricia Paay uit huis gezet
Na jarenlange strijd: Rachel Hazes herenigd met vader
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen