Hans Kazan

Domper voor Hans Kazàn: hij mag ziekenhuis toch nog niet verlaten

Nu Hans Kazán eindelijk een diagnose heeft gekregen was de verwachting dat hij vandaag of morgen het ziekenhuis mocht verlaten, vertelde zijn zoon Steven vrijdagochtend uitgelaten aan het AD. Maar zo’n vaart loopt het helaas niet, bleek een paar uur later.

Steven uitspraken bleken in de loop van de ochtend toch wat te voorbarig, meldt Hans’ vrouw Wendy aan het ANP. “Woensdag dachten de doktoren dat hij vrijdag naar huis zou mogen, maar hij moet voorlopig nog blijven. De doktoren willen de situatie nog meer aanzien.” Hans knapt zienderogen op, maar is nog erg zwak, aldus Wendy.

Een grote domper voor Hans en zijn familie. Wendy had gehoopt dat haar man thuis kon aansterken. “Ik had al soep voor hem gemaakt. Dat neem ik nu maar mee naar het ziekenhuis. Hij wordt goed verzorgd in het ziekenhuis, maar hij is er al zolang. Inmiddels al twaalf dagen.”

Niet meer misselijk

De 68-jarige goochelaar kon al twee weken geen voedsel binnenhouden en werd vorige week met spoed in het ziekenhuis opgenomen. Daar werden de nodige onderzoeken verricht, maar lange tijd bleef het onduidelijk wat Hans mankeerde. Deze week kwam dan eindelijk het antwoord: de goochelaar heeft overtollig maagzuur. Nu hij de juiste medicatie krijgt gaat het steeds beter, aldus Wendy. “Zeker vergeleken met hoe het was. Sinds gisteren is hij van het infuus af en kan hij weer kleine beetjes eten. Hij is ook niet meer misselijk, dus dat is positief.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen